Tässä on suositteluja minulta! Mitä siis kannattaa katsoa, kuunnella, lukea. Saa ottaa tietenkin myös kantaa!
Elokuvia:
1. Lumottu: tämä disneyn uusi elokuva pyörii juuri elokuvateattereissa, ja vaikka kriitikot ovat tätä haukkuneet, ei kannatta välittää heistä. Elokuva on nimittäin oikeasti tosi ihana! Ihana juoni, henkilöt (Patrick Dempsey <3), ihana laulukohtaus, huumoria, romantiikkaa... <3
2. Kikin lähettipalvelu: Hayao Miyazakin animeja rakastaville ihan noitatyttöelokuva. Elokuvassa on nuori tyttö Kiki, jolla on aika suorittaa noitien tehtävä eli lentää toiseen kaupunkiin ja etsiä sieltä itseänsä. Tosi herttainen ja leppoisa elokuva!
3. Shreck 3: Shreck-trilogian kolmas osa vetää hyvin vertoja edeltäjilleen. Oikeastaan yhden katselukerran jälkeen olen sitä mieltä, että tämä voisi olla lähes paras!Hauska kokoperheen elokuva!
4. Silta salaiseen maahan: elokuva pojasta ja tytöstä, joiden ystävyys vie heidät omaan maailmaansa. Kiva leffa! Älkää antako kannessa olevien fantasiaolentojen hämätä, voin sanoa että niitä ei elokuvassa hirveästi näy! Ettette joudu pettymään!
Tv-sarjoja:
1. Täydelliset naiset: niin täydellinen ohjelma, niinkuin nimi kertoo, että jos ei vihaa amerikkalaista kulttuuria, uskoisin että pitää. Sattuu ja tapahtuu paljon!
2. Greyn Anatomia: amerikkalainen ihana sairaalasarja, pidän! Kivoja henkilöitä, erikoisia sairastapauksia... Paljon suhdejuttuja, ei siis yhtään liikaa leikkauksia ym.!
3. Huippumalli haussa: jos pitää amerikkalaisesta tosi-tv:stä, pitää tästäkin. Hömppää ja viihdyttävää!
Musiikkia:
1. Disneyn greatest Hits: taattua tavaraa disney-faneille!
2. Avril Lavigne: best damn thing: ihanan Avrillin ihana kolmas levy täynnä ihania kappaleita! Monipuolista, paljon erilaisia kappaleita, tarttuvia, laulettavia.
Kirjoja:
1. Mustesydän: Cornelia Funken fantasia kirja, sain juuri eilen luettua! Kiinnostava, persoonallisia hahmoja, kiva juoni/idea.